Filmpjes: Beyond The Rave – Hammer Horror en muziek van Pete Tong

beyond the raveHet zal je maar gebeuren, als trouw soldaat van het Britse leger sta je aan de vooravond van je uitzending naar Irak en juist dan komt je vriendin komt niet opdagen om afscheid te nemen.

In de internet horrorserie Beyond the Rave is dat wat soldsaat Ed overkomt en samen met zijn maat Necro gaat hij op zoek naar zijn vermiste vriendin. Tijdens deze speurtocht stuiten ze wel op een aantal heel bizarre ravers, die uiteindelijk ook meer willen dan raven alleen…

Deze serie is een productie van Hammer Films en te volgen via myspacetv. De muziek is uitgekozen door Pete Tong en in de bijgevoegde trailer is Digitalism te horen.

Nadeel is dat je 18+ moet zijn om deze serie te mogen bekijken en/of ingelogd op myspace. Tot nu toe heb ik nog niet alles kunnen bekijken, maar ben je fan van het Vampieren-horror genre dan is het absoluut de moeite waard. Ben je ook nog fan van dancemuziek dan wordt het helemaal smullen, want door de serie heen zit ontzettend veel goeie en lekkere muziek gemixt! Alles is daarbij ook nog eens in HD kwaliteit te bekijken!

Voor wie Hammer Films niet kent overigens, dit is de maatschappij die onderandere verantwoordelijk is voor het uitbrengen van de originele producties van Dracula en The Mummy. Geen kleine jongen in het horror-wereldje dus.

Ik blijf wel hopen dat ik na een weekendje stappen er nog steeds wel beter uitzie dan deze ravers ;-)

Beyond the Rave – trailer

Lees ook:
- Pete Tong: privévliegtuigen zijn helemaal niet fijn
- Digitalism, de opvolgers van Daft Punk?

Lees ook:BBC-dj Pete Tong op Amsterdam Dance Event
Lees ook:Documentaire over Berlijnse technoscene
Lees ook:‘Pete Tong moet zijn bek houden’
Lees ook:Pete Tong: privévliegtuigen zijn helemaal niet fijn
Lees ook:Marcherende SS-ers in trailer Thunderdome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>