Winnen: kaarten 365Mag-Masterclass en 365LIVE! met Michel de Hey

Michel de HeyZaterdag 19 april organiseert 365Mag een Masterclass en aansluitend 365LIVE! met een 3uurs-set van Michel de Hey in de Amsterdamse Sugar Factory. En met een beetje geluk kan jij er gratis naartoe! 

Wij zijn in de gelegenheid om 2×2 kaarten weg te geven: 2x voor de workshop en 2x voor de aansluitende 365LIVE!, waar Michel de Hey, Juan Sanchez en Dj Leama zullen optreden. Voor de liefhebbers is er ook een gratis Smirnoff wodkabar te vinden.


De interactieve workshops richten zich op produceren van muziek met de nieuwste softwaretools. Deze avond bestaat het geheel uit 4 onderdelen: Masterclass Ableton Live 7, Masterclass Reason 4.0, Cubase 4.1 en het 365MAG Demo Forum, waar je je demo kritisch kan laten beluisteren.

Vraag voor de workshops (daarna kan je overigens blijven hangen op het feest): vertel in 1 regel waarom jij die Masterclass wel kan gebruiken. 
Vraag voor het feest 365LIVE!
: hoe heten de labels van Michel de Hey?
 

Mail voor donderdag 17 april 12.00 een antwoord (liefst het goede, dat verhoogt je winkans aanzienlijk) naar [email protected] onder vermelding van 'Masterclass' of  '365LIVE!', je voor-, achternaam en woonplaats. De prijswinnaars krijgen uiterlijk 17 april om 20.00 bericht.


Meer weten over de Masterclass, het feest of 365Mag? Neem dan DAAR een kijkje.

Lees ook:James Holden:het leven is te kort voor MySpace
Lees ook:Nokia Music Store: WIN muziek waardebon t.w.v. 10 Euro!
Lees ook:Raad de plaat: de lezersvraag
Lees ook:Technoweek: Michel de Hey
Lees ook:Gratis podcasts van live-sets uit Londense club The End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>