De 4 uitgekozen vragen van: Juan Sanchez

Deze keer zijn de 4 vragen uitgekozen door de 28-jarige Amsterdammer Juan Sanchez. De 28-jarige Juan Sebastian Sanchez Lagarde is een minimal/ tech-house/ techno dj/ producer.  

Hij heeft gedraaid op feesten als Rekorder, Stereohead en Planet Rose en op festivals als Rockit, Free Your Mind en Welcome To The Future. Naast zijn vele muzikale activiteiten is hij ook 1 dag per week werkzaam als geluidstechnicus bij Radio 3FM.

1. Wat was je allereerste dance/house/electro-ervaring?  
“Dat moet ergens in 1995 geweest zijn. Een vriend van me vroeg of ik een keer mee ging naar Nikki’s in Hilversum. Ik was toen 15 en mocht toen nog niet echt uit van m’n ouders. We gingen meestal naar de Tagrijn, een alternatieve tent maar toen dus een keertje naar een club waar ‘Mellow’ werd gedraaid. Ik weet echt niet meer welke DJ er toen draaide maar ik vond ’t wel vet! Vanaf dat moment ben ik vaker gegaan en al snel bezocht ik ook andere feestjes, zoals HQ in Amsterdam.  Het moment dat ik echt werd gegrepen was 4 jaar later toen ik voor de eerste keer naar Awakenings in de Westergas ging, weet nog goed toen ik de zaal in liep op die uitverkochte editie. Alle handen in de lucht, lasers, en vette beats. Ik heb toen een tijdje naar de DJ staan kijken en dacht toen;…Dit wil ik ook!” 

2. Wat is het beste niet-dance/electronummer voor jou op dit moment? 
“Ik luister erg veel naar niet-dance, als ik moet kiezen dan ga ik voor Fink – Pretty Little Thing. Deze singer-songwriter uit Londen schrijft erg coole liedjes met voor mij herkenbare teksten, ik kan ‘t omschrijven als moderne laidback Blues, beetje a la Jose Gonzalez.  ‘Pretty Little Thing’ is afkomstig van zijn 1e album ‘Biscuits for Breakfast’, hij heeft net een nieuw album uit ‘Distance and Time’. Ben ook naar de Paradiso geweest om hem live te zien.  Dit is de ultieme ‘zondag ochtend’ muziek!” 

3. Wat voor bijzonders kunnen we op korte termijn nog van je verwachten? 
“Sowieso nog 3 releases voor de zomer. Heb een remix gedaan voor The Melomanics (een electro-rock band uit Amsterdam) en er komt een E.P. van me uit op Wit Recordings, t minimal-techno label van Stephan en Vincent de Wit. Die plaat heet Paso Doble en er staat ook een remix van Staffan Linzatti uit Zweden op, check it out! Verder komt er ook een remix uit op Wolfskuil Records van Darko Esser die ik voor Thomas Lauren maakte. Daar verwacht ik veel van want Wolfskuil ontvangt erg goede support in binnen en buitenland de laatste tijd. De komende maand ben ik lekker druk met gigs door het hele land, o.a. 12 april Paard van Troje, 13 april Rekorder @ Flexbar, 19 april 365LIVE @ Sugar Factory en 30 april Chemistry @ Koninginnedag. Die laatste is wel een vette boeking, Chemistry is weer helemaal terug van weggeweest, na de eerste succesvolle editie in de Paradiso, waar ik ook draaide, hebben ze me gevraagd om m’n ding te komen doen op ’t Amstelveld. Hopelijk hebben we met z’n allen een beetje geluk met t weer dit jaar… en dan kijken of ik 3000 man aan ‘t wiebelen krijg ;) 

4. Wat vind jij de beste uitvinding ooit? 
“De Tomtom. Erg handig voor iemand die zich nog wel ’s kan opwinden als ie verkeerd rijdt ;)  
KEEP IT ROCKIN!!!!

Bekijk HIER de eerdere '4 uitgekozen vragen van…'

Lees ook:Chemistry en Escape eindelijk uit elkaar
Lees ook:Oude glorie: Gigi d’ Agostino – I’ll Fly with you (L’Amour Toujours)
Lees ook:Docu 100% Isis
Lees ook:Technoweek: Steve Rachmad
Lees ook:Hit or Shit: Fatboy Slim vs Funkagenda – What The Fuck!?

1 Reacties // Reageer

One thought on “De 4 uitgekozen vragen van: Juan Sanchez

  1. hilbil

    Vette dj, die Juan Sanchez !!!!!!!!!
    Ik las de 4 uitgekozen vragen aan hem.

    Heb m pas nog horen draaien in Utrecht

    check out z’n laatste remix . GAAAAFFFF !!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>