Mental Theo wilt af van schreeuwerige imago

Jarenlang happy hardcore muziek maken en vervolgens op de vreemdste plekken opduiken in TMF-feest-programma’s doet iets met de manier waarop de mensen je zien.

Het was altijd ook een toneelspel. Eentje waar hij bakken geld mee verdiende. Maar die tijd is geweest en nu wil hij er wel eens vanaf.

Mede daarom is hij inmiddels al een jaar gestopt met al zijn tv-werkzaamheden. En richt hij zich nu weer volop op de muziek. En met succes. ‘Now You’re Gone’ heeft weken op nummer 1 gestaan in Engeland.

Zelf vindt hij het vooral leuk dat hij en passant Sebastian Westwood, de zanger van het nummer, een stapje verder kan helpen. Zanger naar de voorgrond. En Theo meer naar de achtergrond. Iedereen blij.

En gelukkig voor Theo blijkt Basshunter (bekend van het Zweedse origineel van het nummer) meer dan goed in staat om zijn schreeuwerige imago volop te overtreffen.

Lees ook:Mental Theo & Basshunter ook in Amerika op nummer 1
Lees ook:Junkie XL maakt campagnelied PvdA
Lees ook:Radio 538 Koninginnedag: Charly Lownoise & Mental Theo weer samen
Lees ook:Don Diablo goes international
Lees ook:Oude glorie: Tiësto – Sparkles

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mental Theo wilt af van schreeuwerige imago

  1. DJ-Chris

    Ik heb het schreeuwerige imago, de lol en de Humor altijd enorm weten te waarderen. Teminste een persoon op TV die zich eens anders gedraagd zoals het in “het boekje” beschreven staat.

      /   Reply  / 
  2. niek

    maar wat een poepnummer zeg..pfff van mij mag ie zo weer terug op de buis, laat dat produceren maar achterwege..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>