Richard Durand (G-Spott) nieuwe resident van Slam!FM-Radio

In het rijtje van DJ Jean, Armin van Buuren, Ben Liebrand en Mental Theo wordt dit weekend ook Richard Durand (ook bekend als G-Spott) toegevoegd aan de resident-dj-lijst van SLAM!FM. 

SLAM!FM heeft een bewogen jaar gehad. Er waren juridische problemen én ze zagen Tiësto vertrekken naar de concurrent Radio 538. Maar nu hebben ze Richard Durand als nieuwe aanwinst. Zijn naam doet bij de meeste mensen misschien niet meteen 'n belletje rinkelen, maar waar Armin van Buuren op 1 staat, is hij wel mooi op nummer 91 van de DJ MAG Top 100 binnen gekomen.

Eerst ging hij als G-Spott door het muzikale leven. Deze alias heeft hij aan de wilgen gehangen en in 2005 had hij onder de naam Richard Durand een clubhit met ‘Make Me Scream’. Daarnaast volgden een aantal remixen, onder andere voor Tïesto’s hits ‘Lethal Industry’ en ‘Flight 643’. Op zijn nieuwe SLAM!FM-residentie na is hij eigenlijk voornamelijk in het buitenland te vinden. Zo ook op de Planet Love Winter Editie in Ierland.


Lees ook:Slam!FM sluit het jaar af
Lees ook:Amnesty gaat hard op slotfeest campagne
Lees ook:Radioshow Armin verder uit naar het buitenland
Lees ook:Snap jij er nog wat van?
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist, deel 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Richard Durand (G-Spott) nieuwe resident van Slam!FM-Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>