Top 500: C&C Music Factory – Gonna make you sweat

Everybody dance now! Pom. Pom-pom-pom pom..

C&C Music Factory heeft met deze opening van Gonna Make You Sweat een behoorlijke voetafdruk achtergelaten in het muzikaal geheugen van een grote groep mensen. C&C staat voor de producers Robert Clivilles en wijlen David Cole, die  begin jaren negentig een aardig aantal hits van verschillend niveau hadden. Zo had je nog die cover van Pride (In the Name of Love) en Things that make you go hmmm….Maar A Deeper Love dat ze onder de naam Clivilles & Cole uitbrachten is er weer eentje om niet snel te vergeten. O ja, waarom dat 'wijlen' van daarnet? Een jaar nadat C&C Music Factory een tweede album uitbracht in 1994, overleed David Cole aan hersenvliesontsteking.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Benassi Bros Feat. Dhany – Hit my heart
Lees ook:Video: Infernal- Self Control
Lees ook:David needs you!
Lees ook:Franse helden: David Guetta
Lees ook:Top 500: Sylver – Turn the tide

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: C&C Music Factory – Gonna make you sweat

  1. Sjengske

    Lekkur plaotie heur

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>