Top 500: Sylver – Turn the tide

ohoww aaaaaahVals sentiment in combinatie met opzwepende ritmes.

Daar zijn de Belgen van Milk Inc, Lasgo en deze Sylver erg goed in. Erg grappig commentaar trouwens op YouTube: About the clip it fits 100% all that gloomy lights are wonderful,and those flowers too, I bet they are artificially colored; allthis sugest a quite wonderful premonition drem, the entire song sugest the enlish saing "to much love will kill you, if you down`t make up your mind" -see Qeen band- so fox down`t strugle to much to turn te tide on somewone because you can make the situation a lot worse, just let the obesion pass, and then take a decision, based on beeing onest and true to your felling…
Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: C&C Music Factory – Gonna make you sweat
Lees ook:Top 500: Thomas Bangalter & DJ Falcon – So much love to give
Lees ook:Winnaars Love 2 Party Talent Room bekend!
Lees ook:Top 500: Jam & Spoon – Right in the night
Lees ook:R.I.P. Gorillaz

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Top 500: Sylver – Turn the tide

 1. Cyril

  Ik vraag me af hoe het kan dat er voornamelij kvan dit soort meuk uit België komt. Qua pop/rockmuziek scoren de Belgen regelmatig tophits, maar qua dance laten ze het volledig afweten. Marco Bailey en Johan Gielen (halve Nederlander), is het dat? Of laat mijn geheugen het afweten?

    /   Reply  / 
 2. Wwz

  Cj Bolland is ook een Belg, ook bekend onder danceliefhebbers en is een stuk verantwoorder bezig dan Sylver / Milk Inc / enzovoort. Al had hij zijn grote successen wel in het verleden.

    /   Reply  / 
 3. Khalid

  Vito Lucente a.k.a. Junior Jack. Italiaanse Belg maar wel behoorlijk Belg!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>