Top 500: Leila K – Open Sesame

Swimming pool biatches calander 2006Van succesvol eurodance-zangeres tot badjuffrouw in een regionaal zwembad in het oosten van Zweden: Leila K (op 6 september 1971 geboren als Leila El Khalifi) weet hoe het is om af te glijden.

Niks ten nadele van het nobele beroep van badjuf uiteraard, maar dit brutale schreeuwlelijkje heeft wel één van de grootste hits uit begin jaren negentig op haar naam staan.   Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Dune – Are You Ready To Fly
Lees ook:Top 500: Rozalla – Everybody’s Free (To Feel Good)
Lees ook:Top 500: Cappella – Move on baby
Lees ook:Top 500: The shamen- Move any mountain
Lees ook:Top 500: Culture Beat – Mr. Vain

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>