Top 500: Rozalla – Everybody’s Free (To Feel Good)

Iedereen is vrij om zich goed te voelen. Was dat maar waar Rozalla.
Kijk maar naar iemand als Patrick Maluzzo. Soit, onze Rozalla was misschien een beetje kortzichtig, ze heeft wel een plaat gemaakt die in het collectieve geheugen zit van de fervente Turn up the Bass  verzamelaar uit begin jaren negentig. Nu nog een weet die je meteen weer vergeet: Rozalla is een in Zimbabwe geboren liefdesbaby van een Zambiaanse moeder en Engelse vader. Nog één: Ze heeft haar grootste hit liefst vier keer opnieuw uitgebracht: in '96, '00, '02 en '05! Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Armand van Helden – Funk Phenomena
Lees ook:Top 500: Leila K – Open Sesame
Lees ook:Top 500: Jamiroquai – Cosmic girl
Lees ook:Top 500: Reflekt feat. Delline Bass – Need to feel loved
Lees ook:Top 500: Dial M For Moguai – Beatbox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>