Top 500: Nomad – Devotion

Nou, spuug me in mijn bek en noem me Greta: we hebben weer een ontzjettende classic te pakken voor de lijst!

De mensjes van Nomad wilden ons in 1991 toewijding geven. Dat moest met blacklight en fluoriscerende verf worden bewerkstelligd. Het resultaat was in ieder geval dat ik ontzettend baalde dat ik nog niet naar de disco mocht. En hoewel de raps misschien wat passé klinken, vind ik dit nog steeds een geweldige plaat.HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Scent – Up And Down
Lees ook:Top 500: The Ones – Flawless
Lees ook:Top 500: Daft Punk – Da Funk
Lees ook:Top 500: Room 5 – Music and You
Lees ook:Top 500: Deep Swing – In The Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>