Top 500: Scent – Up And Down

Lik likkie-de-liklik liklik!!De zang is goed te pruimen, de melodie lekker relaxt op z'n 2Raumwohnungs, maar toch blijft dit zo'n nummer waarvan je ouders vol trots verkondigen dat ze hem ook best leuk vinden.
Een generatieverenigende plaat dus. Of een rustig voortkabbelende, weinig risicovolle zonder al te veel houdbaarheidswaarde. Je bent hem zo weer vergeten als hij is afgelopen in ieder geval. Raadselachtig dus dat hij toch op de lijst staat.   HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Wisdome – Off the wall (enjoy yourself)
Lees ook:Top 500: KLF – Last Train to Trancentral
Lees ook:Top 500: Room 5 – Music and You
Lees ook:Top 500: Robert Miles – One and One
Lees ook:Top 500: Nomad – Devotion

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: Scent – Up And Down

  1. Wwz

    Ook in dance heb je kauwgomballenmuziek. Lekker, maar voor héél even. Dit is typisch zoiets. Luchtig, gezellig, maar geen inhoud.

    De clip heeft wel iets.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>