Top 500: ATB – Killer

Als alleen deze en niet het origineel in de lijst had gestaan, was dat natuurlijk helemaal een schande geweest. Maar omdat Adamski's hit uit 1990 met de vocalen van Seal stukken hoger staat genoteerd, is het nog enigszins te verteren.

Wat een overbodige cover (of is dat een pleonasme?) is dit toch weer. Het enige positieve is misschien dat Adamski, oftewel Adam Finley, weer eens wat centjes kon verdienen. Want zoals Seal's carrière toen van de grond kwam en hij het zelfs klaarspeelde om Heidi Klum te schaken, zo bleef het angstig stil rond Adam. Zielig hoor.

Lees ook:Oude glorie: Charly Lownoise en Mental Theo – Hardcore Feelings
Lees ook:Top 500: Maxx – Getaway
Lees ook:Top 500: Dallas Superstars – Helium
Lees ook:Video: Adam Freeland – Hello I love you
Lees ook:Top 500: Dj Jurgen – Higher and higher

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 500: ATB – Killer

 1. Niels Oussoren

  origineel is klassieker maar dit covertje is niks mis mee,maar ja covertjes en remixen als je dr niet van houdt ? deze jongen dus wel en die blonde van adamski timmert nog steeds aan de weg,produceert van alles,commentaar leveren is leuk
  maar ken je feitjes
  en dit klinkt toch lekker in het gehoor en je kan alles meezingen en springen tegelijk
  dance 4 ever zullen we maar zeggen ,
  ps ik hoorde deze van de week nog op slam fm duh !!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>