Top 500: Dallas Superstars – Helium

De Dallas Superstars zijn toch vooral supersterren in hun thuisland. De Finnen Heikki Liimatainen en Jaakko Salovaara konden tot nu toe alleen een voet aan internationale grond krijgen met Helium, in 2002 .

Op de lijst vinden we Heikki en Jaakko terug op nummer 449. Het nummer loopt nou misschien niet over van originaliteit, maar het is ook onmogelijk om er op stil te blijven zitten. Pidä hauskaa!Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: Roger Sanchez – You can’t change me
Lees ook:Top 500: Daft Punk – Da Funk
Lees ook:Top 500: Reflekt feat. Delline Bass – Need to feel loved
Lees ook:Top 500: Corona – The Rhythm Of The Night
Lees ook:Top 500: The shamen- Move any mountain

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>