Prominenten staan in de rij om Nighttown te kopen

Dat de Rotterdamse Nighttown er weer helemaal bovenop gaat komen, is nu al zeker. Als Ted Langenbach, Ronald Molendijk en Rotown-eigenaar Dick Pakkert allemaal staan te popelen om de poptempel over te nemen, dan kun je wel van een luxeprobleem spreken.

Het trio doet hun verhaal bij blogcollega Joris op de site van 3voor12. En omdat de drie kemphanen investeerders achter zich hebben staan, kunnen  ze het niet laten om enigszins op de zaken vooruit te lopen.

"Ik ben ongeduldig, ik wil in september open", bluft Ted Langenbach dan ook. "Ik heb een visie op Nighttown en daar wil ik graag mee aan de slag", vertelt Ronald Molendijk, voormalig residentie-dj van Nighttown. "Ik wil er aan de slag met vers bloed", laat Rotown-eigenaar Dick Pakkert weten.

De geldschieters van Ted Langenbach zijn de Rotterdamse horeca-broers Tieleman. "En ik heb net gehoord dat zij er heel dicht bij zitten, maar het potje Stratego is nog volop bezig." Ronald Molendijk heeft bierbrouwer Grolsch gesproken over de over de toekomst van de zaal. Dick Pakkert wil niet naar buiten brengen waar zijn zak met geld vandaan komt.  Er zou ook een investeerder zijn, die het pand wil ombouwen tot een gokhal, maar laten we dat idee met zijn allen weglachen. Binnen enkele weken moet er uitsluitsel komen wie uiteindelijk zich eigenaar van Nighttown mag noemen. De afkoopsom aan bierbrouwer Heineken voor de naam, de inventaris en de goodwill bedraagt circa een half miljoen euro.

Overigens hebben Langenbach en Molendijk het liever niet over een onderlinge  concurrentiestrijd. Langenbach: "We zitten behoorlijk op een lijn." Molendijk: "Wie het straks ook wordt, Ik denk dat de een de ander eerst feliciteert en meteen informeert naar de mogelijkheden tot samenwerking."

Lees ook:

- Rotterdamse gemeente redt Nighttown van faillissement
- Langenbach: Rotterdams clubleven ligt op zijn gat

Lees ook:Rotterdamse gemeente redt Nighttown van faillissement
Lees ook:Preview: documentaire De Beats van de Binnenweg
Lees ook:Rotterdamseweek: Club Watt
Lees ook:Top 500: Soulvation – Summer in the city
Lees ook:Technoweek: Michel de Hey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>