Cohen geeft toe: Awakeningsverbod ook wegens drugs

De gemeente Amsterdam hield lang vol dat het verbieden van Awakenings NYE niets te maken had met de grote drugsvangst op de edities in oktober en november.

Het zou gaan om geluidoverlast, te laat ingediende vergunningen en brandveiligheid. Maar de aap kwam deze week toch uit de mouw. Cohen gaf tijdens een raadsvergadering toe dat ook de drugs te maken hadden met het niet verlenen van een feestvergunning. Awakenings stapt naar de rechter. Maar twee dingen zijn ondertussen duidelijk. Er komt geen oud-op-nieuwfeest van Awakenings en tussen Monumental en de gemeente Amsterdam komt het voorlopig niet meer goed.

Lees ook:
- Awakenings start handtekeningenactie
- Nieuwjaarseditie Awakenings op losse schroeven

Lees ook:Deze week uitsluitsel zaak Awakenings
Lees ook:Uitspraak rechtszaak Awakenings komt vrijdag
Lees ook:Rocco eist dikke vette schadevergoeding
Lees ook:Awakenings start handtekeningenactie
Lees ook:Awakenings in 2008 naar Eindhoven

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cohen geeft toe: Awakeningsverbod ook wegens drugs

  1. Sebastiaan

    Wat een onzin zeg. Moet je kijken op de wallen wat een drugs daar wordt aangeboden. Nu krijg je alleen maar dat het ondergronds gaat en dat er helemaal geen controle op is.

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Wat mij altijd opvalt is dat de GGD en dan soort instanties juist de tip geven om de voorlichting te vergroten zodat de schade beperkt blijft. Maar dat is geloof ik niet helemaal zoals de huidige regering denkt. Buiten dat vind ik dat je ook zonder drugs veel lol moet kunnen hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>