Londense clubmanager walgt van Madonna en Moby

Managers van grote clubs zijn doorgaans blij met iedere beroemdheid in hun club. Het zorgt voor aandacht en status. Zo niet Keith Reilly, oprichter van de Londense Fabric, waar recent nog de DJmag-Award party werd gehouden.

In een interview zegt hij zich gestoord te hebben aan de arrogantie van artiesten als Madonna en Moby. "Madonna wilde hier naarbinnen met tien man beveiliging en haar hele entourage, zeg maar de halve VIP-lounge innemen. Ik wil dat niet, ik ga niet zomaar mijn vaste gasten wegjagen."

"Ik vind die puisterige puber die voor de muziek vanuit fukkin Norwich naar Londen is komen fietsen veel belangrijker dan iemand als Madonna, die alleen maar stoer wil doen door een grote entree te maken."

Ook Moby krijgt het hard te verduren. "Dat is een typisch geval. Hij stond in de rij en zei :’weet je wel wie ik ben?’ Ja we weten wie je bent en je komt er niet in, kleine etter, zeiden we tegen hem. Hij was onbeleefd tegen het personeel en daar houden we niet van."

Volgens de manager moeten de sterren maar eens een voorbeeld nemen aan sterren als Bono van U2 en Kiefer Sutherland, die gewoon relaxt rondlopen in de club.

Lees ook:
- DJmag Award party in The Fabric: Genieten van Armins kontje

Lees ook:Beluister sample nieuwe album Moby!
Lees ook:Junkie XL live met remix Madonna bij De Wereld Draait Door
Lees ook:Video: Madonna- Jump
Lees ook:Junkie XL remixt nieuwe single Madonna
Lees ook:Moby’s “Last Night” lijkt bron van creativiteit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Londense clubmanager walgt van Madonna en Moby

  1. eefje

    inderdaad triest die grote ego’s. goeie vent die keith.

      /   Reply  / 
  2. Jet

    Bizar zeg. Zelfs als ze alleen komen, zou hun ego niet in de VIP-room passen. :-) En maar Afrikaantjes adopteren…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>