Moby’s “Last Night” lijkt bron van creativiteit

Moby - last nightSinds het uitbrengen van zijn laatste cd, Last Night, is Moby weer op allerlei vlakken prominent in het nieuws te vinden. Moby is creatief en dat wil hij dan ook graag met de rest van de wereld delen.

Ben je van het type "popie-jopie" dan kun je meedoen aan een wedstrijdje 'wie kan de grootste gastenlijst organiseren'. Ben je wat creatiever dan kun je ook eigen creativiteit ten toon spreiden door een passend, origineel en uniek design te bedenken voor een t-shirt. Dit in het kader van 'Moby loves Threadless' en dan gaat het uiteraard om een design met als thema "Last Night". Wanneer jouw design wordt uitgekozen als print dan hangt daar overigens ook een leuke prijs aan vast, waaronder de volledige Ableton DJ Suite en $2000 in cash. Lees meer op de site van Moby.

Moby – druk, druk, druk

Je zou bijna vergeten dat deze man ook nog een zomer vol optredens gepland heeft staan op de grote festivals, maar ook in clubs. Zover je al kunt spreken dat hij even uit de schijnwerpers was, hij is weer helemaal terug! Iets wat mij dan ook zeer verheugd, zijn livesets zijn toch altijd weer bijzonder en ook in clubs weet hij met zijn dj sets een behoorlijk feestje te bouwen!

Moby in gesprek met Pete Tong in Miami (+beelden optreden)

Lees ook:
Video: Disco Lies 
Moby huis uit wegens geluidsoverlast?
Top 500: Moby – Why does my heart feel so bad
Top 500: Extreme Ways
Top 500: Everytime you touch me
Top 500: Feeling so real

EN vergeet niet de festivals te checken!

Lees ook:Beluister sample nieuwe album Moby!
Lees ook:Top 500: Moby – Everytime you touch me
Lees ook:Onbekende man sterft op Schots Festival
Lees ook:Moby begint rockband
Lees ook:Amsterdam week: Club Panama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>