Het witte leger verovert de wereld

Wie de ‘good old days of house’ nog een keer wil beleven, spoede zich naar Polen. Daar is werkelijk nog een revolutie gaande op houseparty-gebied.

Terwijl Nederlanders tegenwoordig gapend aan hun Breezertje staan te nippen tijdens Sensation White, gaat in Polen bij elk feest het dak eraf. Dat belooft wat voor de komende eerste editie van ‘the worlds leading dance event’ in het Poolse Wraklow. ID&T maakte bekend gisteren bekend dat het Hala Ludowa stadion volledig is uitverkocht.
- Update 3-11: check hier de foto’s van de Poolse editie

De expansiedrift van het witte feest kent voorlopig geen grenzen. Eerder waren er al succesvolle edities in Het Duitse Gelsenkirchen en in Antwerpen. Volgend jaar zullen er in waarschijnlijk tien landen Sensations georganiseerd worden. Zo staan ook de VS (New york), China (Sjanghai), Dubai, India (Goa), Libanon (Beiroet), Tsjechië (Prague) en Litouwen (Riga), Frankrijk (Parijs), Spanje (Madrid) en Portugal (Faro) op het wereldverover-landkaartje (het lijkt wel Risk…) van ID&T.

Maar zoals gezegd, het is eerst de beurt aan de Polen. Onze eigen dj Luna draait er regelmatig en zegt dat het een gekkenhuis is: "Vooral in Polen sta je echt weer aan het begin van het housetijdperk. Daar juichen en fluiten ze het hele optreden en willen na afloop honderden mensen een handtekening.”

Hieronder Tiësto op Sensation White van 2006 (ok, ok, toegegeven: hier werden de Breezers even opzij gezet)

Lees ook: Filmpje: Knokken op Sensation Black

Lees ook:Sensation White blijft groeien
Lees ook:Sensation Black 2008: de line-up
Lees ook:Voorverkoop Sensation start in maart
Lees ook:Sensation White uitverkocht: 292 tickets per minuut
Lees ook:Extra ticketverkoop voor Sensation White 2007

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het witte leger verovert de wereld

  1. Jet

    Misschien moet je de vaste party-verslaggeveer worden van de Sensation-White feesten. Mag je zo af en toe nog eens naar NY enzo ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>