Sensation White uitverkocht: 292 tickets per minuut

Je zou zeggen dat de nieuwigheid er nu toch wel vanaf is. Sensation White bestaat al jaren en heeft het grote publiek al uitgebreid bereikt. Met hitgevoelige anthems, bombastische dvd's, schreeuwerige trailers…

Maar nee hoor: de fans staan nog steeds netjes in de rij voor kaartjes. Binnen 2 uur waren de naar schatting 35.000 kaartjes gisteren alweer de deur uit. Dat betekent 292 kaartjes per minuut oftewel bijna 5 tickets per seconde. Oftewel 2.100.000 euro in de pocket van ID&T!

Lees ook:
- Filmpje: Sensation White in Polen
- Filmpje; knokken op Sensation Black

Lees ook:Extra ticketverkoop voor Sensation White 2007
Lees ook:Sensation Black wordt harder dan ooit
Lees ook:Sensation White blijft groeien
Lees ook:Voorverkoop Sensation start in maart
Lees ook:Voorverkoop Sensation morgen van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>