Partyverslag: Pure Passion

De Westerunie, Westerliefde en Westergasterras waren gisteravond het toonbeeld voor een échte houseavond. Niemand minder dan Kerri Chandler uit Amerika was speciaal voor afgelopen zaterdag naar Nederland gerezen. Daarnaast stonden ook een hoop nationale househelden achter de draaitafels. Chuckie, Gregor Salto, Sunnery James, Ryan Marciano en Benny Rodrigues sierde de flyer van het feest. Na een lange nacht heb ik nog een klein beetje energie over voor een partyverslag…

Inmiddels ben ik wel een beetje verliefd op de Westerunie geworden. De locatie heeft elke week een verrassende programmering en heeft een ontzettend vette uitstraling. In de maand januari was ik alweer twee keer aanwezig in de Amsterdamse locatie. Eerder was dat bij het Crunc4Life feest, wat uitliep op een van de betere feestjes in míjn partyagenda.

Ook deze keer rees ik dus hoopvol naar Amsterdam om de maand februari knallend in te gaan. Na een lange reis met trein en taxi kwam ik klokslag 0.00 uur aan bij het Westergasterrein. Eenmaal aangekomen begon de locatie langzamerhand vol te lopen met enthousiast publiek. Een van de beste opwarmers in het Nederlandse housewereldje, Ricky Rivaro, had al een aantal rake platen gedraaid toen de Amerikaanse held achter de draaitafels dook.

Kerri Chandlers muziek laat zich het best omschrijven als heerlijke wegdroom house. En bijkomend voordeel is dat Kerri nog met platen draait. Er kwamen dan ook een hoop houseklassiekers voorbij. De drie uur durende set vloog bijna voorbij. Na een tijdje kwamen ook Dorothy en Andy Sherman de houselegende vocaal bijstaan. Een briljante combinatie! Op 2/3 van de set besloot ik nog even in de Westerliefde te gaan kijken. Daar stond de altijd goed gemutste Chuckie namelijk zijn set weg te geven.

Geen slechte keuze bleek. De Nederlandse dj pakte het publiek moeiteloos in. Elke plaat die in de cd-speler verdween bleek een sterke keus. Al snel vormde zich een klein groepje voor de draaitafels die compleet losging op de geniale platenkeus van de houselegende. Chuckie draaide zijn hand niet om voor het afspelen van vocals, opslaan van loopjes en dope draaiskills. Vooral het moment dat de kleine dj een Dubfire remix draaide zal bij mij in het geheugen gegrift staan. Iedereen ging compleet los! Snel schoof ik mijn telefoon onder Chuckie’s ogen, waar met hoofdletters ‘HELD!’ op stond getikt.

Maar door alle pracht en praal kwam al snel de grootste vijand op een avond om de hoek kijken. De tijd! We pakten snel onze spullen en vertrokken naar het dode Almere, weg van de vrijheid, van de liefde, de muziek en het beeldschone publiek, op naar een kater!

Conclusie:

Pure Passion was weer een legendarische avond. Kerri Chandler kan gerust een houselegende genoemd worden. En hoewel ik Clyde (Chuckie) al een hoop keer heb gezien, was dit wel zijn allerbeste set. Wat een held. Who Needs Kerri if you Have Chuckie? De Westerunie en ik, een gouden combinatie!

Lees ook:Westerunie scoort met feesten
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (31-1)
Lees ook:Crunc viert zijn verjaardag! (WINNEN)
Lees ook:Partyverslag: Crunc4Life
Lees ook:Nieuwe DJ Console: geweldig spul

1 Reacties // Reageer

One thought on “Partyverslag: Pure Passion

  1. Pingback: Even een snackje: Radio Slave - Grindhouse (Dubfire remix) | Dance

  2. Pingback: Ex Porn Star! Moeilijk Hip, moeilijk vet! | Dance

  3. alek vidakovic

    benny rodrigues geroer salto is beste dj,s van helle nederland
    die 2 dj,s dat is mujn favoriten jonges
    draaien coolste techno mix 2010 club amsterdam trnce martix
    uit rotterdam
    club disco dat paas feest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>