Escape presents Framebusters

Afgelopen week stonden al twee grote cd recensies op het programma, vandaar dat ik de Framebuster cd voor deze week heb bewaard. Gemixt door resident dj van de Escape "DJ Raymundo" staat deze cd bol van de vocale dancehits. Met nummers van de "Shapeshifters", "John Dählback" en "Mark Knight" is de cd gevuld met goede producties. De vraag is natuurlijk "Did I saved the best for last?"

Bij de Nightlife Awards van afgelopen jaar werd Escape tot populairste club van Nederland gekroont. En ik mag wel zeggen dat dit geheel terecht is, Escape is een van de weinige Nederlandse tenten met een internationale allure.

En nu heeft de club dus ook een eigen cd uitgebracht. Een compilatie van de perfecte clubavond wel te verstaan. En het mag gezegd worden, de toon is met het eerste nummer goed gezet. Met het vrolijke "Pacific" van de "Freemasons" zit de sfeer er van het begin goed in. De cd vervolgt zich naar een Knee Deep versie van "Given me Joy" van "Marc Evans", na deze twee nummer is de toon van de rest van de cd prima gezet. 

Framebusters is niet "zomaar" een compilatie geworden, geen cdtje waar gedachteloos wat nummers op geknalt zijn. Het is een cd vol met (soulful)house. Vol met heerlijke tracks waar je gerust de hele avond op kan dansen. Vooral "No Love Lost" in de remix hoe die op het album staat, is er eentje waar ondergetekende maar geen genoeg van kan krijgen. Ook "Stop Playing With My Mind" is een track om je vingers bij af te likken.

Al met al is de Framebusters compilatie een must voor een ieder die van échte house houdt. Die een cd wilt hebben met continu "feelgood" muziek, waar je 's morgens in de trein een lach van krijgt en 's avonds laat op los kan gaan. Framebusters is een compilatie cd zoals het hoort! En nu snel de clubavond een keer gaan bezoeken!

Lees ook:Amsterdam week: Club Escape
Lees ook:Framebusters in de Escape (WIN!)
Lees ook:Nóg een cd release voor aanstaande zaterdag
Lees ook:Bubbling Beats: the New Sound mixed by Dyna
Lees ook:Chemistry en Escape eindelijk uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>