Partyverslag: Beatloverz; Over the top edition

Eindelijk stond het dan te gebeuren. Een nieuwe versie van Beatloverz. Omdat de eerste editie mij zo goed was bevallen, besloot ik wederom de lange reis vanuit Almere aan te gaan. Dat resulteerde in een reis van meer dan twee uur. Maar de verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Kon Beatloverz Events de hoge verwachtingen waarmaken?

 

 

 

 

 

 

 

Al om 21.30 vertrek ik met een select groepje vanuit Almere. De verwachtingen waren immers dat we pas rond 0.00 aan zouden komen. Na een lange treinreis, een gemiste metro en enkele vertragingen, kwamen we om 0.15 aan bij de Maassilo. Eenmaal aangekomen kregen we te horen dat het feest was uitverkocht! Super goed natuurlijk, uitverkochte feestjes zijn lekker druk, en dat kan zo'n grote locatie goed gebruiken.

Eenmaal binnen loop je meteen door naar de achterste zaal, waar Gregor Salto al vergevorderd met zijn set was. We besloten het laatste stukje van de 'Flexican' te bekijken. Ik had al veel gehoord over deze gast, en ik moet zeggen dat hij de verwachtingen ruim overtrof. Ook de act daarna, Hitmeister D, stond nog hoog op m'n verlanglijstje. Ook deze bracht heerlijke dansbare house. 

Daarna volgde een van mijn favorieten, Real el Canario, die een in mijn ogen standaard setje draaide. Ik heb hem dit kunstje al eerder horen flikken zullen we maar zeggen. Daarom trokken we naar de andere zaal waar Benny Rodrigues een tech-house set bracht. Ik weet zeker dat hij een aantal technoharten heeft laten bloeien gister.

De vermoeidheid begon zijn intreden op mijn lichaam te krijgen. Snel dus maar even een red-bull gepakt. En we konden er weer volop tegenaan. Dat wil zeggen dat we de kunstjes van Vato Gonzalez ft. Hardwell gingen bekijken. Wat ging daar het dak eraf! Als laatste trokken we nog even door naar Chuckie, die helaas een ongeinspireerd setje stond te draaien. Een eervolle vermelding voor Jethro Angkotta die echt meesterlijk aan het drummen was. De avond was meer dan geslaagd, en we begonnen aan onze lange wandeltocht (1 uur!) richting Centraal Station Rotterdam.

Conclusie: 

Beatloverz brengt je dansbare en toegankelijke house van latinhouse tot eclectic in een schitterende locatie. De live-acts zijn goed op elkaar ingespeeld. En het publiek is voor 75% relax, gaat los en de dames zijn echt leuk! Al met al een zeer geslaagd avondje en zéker de moeite waard.

Opmerkelijk!

De volgende editie van Beatloverz (8 november) is, zo ver ik weet, afgelast. Hiervoor in de plaats komt Beatloverz met Ron Carrol de 26e van december. Grappig, nu ik het interview terug lees, maakte ze al een toespeling op Ron Carrol. Volgend jaar de Swedish House Maffia jongens? 

 

Lees ook:Partyverslag: Essence 2008
Lees ook:Beatloverz het grote interview deel 2!
Lees ook:Beatloverz het grote interview!
Lees ook:Partyverslag: Girls Love DJ’s Amsterdam Dance Event
Lees ook:Nachttempel week: 013 te Tilburg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Partyverslag: Beatloverz; Over the top edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>