Awakenings gaat eerste drugsloze editie tegemoet

Als ik organisator Rocco Veenboer zou zijn, dan nodigde ik de hele CDA-top uit voor de komende twee edities van technofeest Awakenings eind november. Het beloven immers de cleanste feesten ooit te worden.

Geen technohead die erover peinst om nog pillen in zijn schoenen te verstoppen na de massale politieactie van afgelopen keer. Er is natuurlijk een kans van één op duizend dat de politie wederom voor de deur staat, maar de schrik zit er goed in.

Toppers
Dan maar een keertje zonder pep, zou ik zeggen. Dat lijkt me niet zo moeilijk als je naar de line-up kijkt. Wat een toppers! Om je entreeticket bij af te likken.

Op vrijdag 24 november onder meer the 'newest kid in town' Alex Under en Alexander Kowalski die deze zomer al de outdoor versie in vuur en vlam zette. Verder is grondlegger 'Energy Flash' Joey Beltram terug voor een dampende set. Zaterdag 25 november treden onder meer Piet van Dongen, Der Dritte Raum en The Advent aan.

Hier alvast wat voorpret. Drie minuten video van de vorige editie en een aantal leuke foto's met vooral veel lasers.

Lees ook:
- Awakenings brengt wereldprimeurs op lasergebied
- Nog tien mensen vast na Awakenings
- Boris van der Ham: 'Dance verdient een goed imago'

Lees ook:Fotoverslag Awakenings 24-11-2006: deel 1
Lees ook:Awakenings uitverkocht, line-up Festival bekend
Lees ook:Awakenings Festival 2007: de filmpjes
Lees ook:Feestweek: Awakenings
Lees ook:Voorverkoop Trance Energy nu al bekend!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Awakenings gaat eerste drugsloze editie tegemoet

  1. Jet

    Jaaaaa dansen met Balkenende. Kan niet wachten!! Of stuurt hij zijn afgezant Verhagen op pad? Om te zien dat het allemaal wel meevalt op die dansfeesten (‘dansen jullie ook de wals? Nee? Is het iets pittiger dan dat? Ow, zoiets als de quickstep dan? Ow het is geen dansfeest maar een dancefeest..?’)

    :-)

      /   Reply  / 
  2. erik

    overtrokken, of niet zo’n politieactie. Feit is dat stimlerende middelen – alcohol, sigaretten, wiet, hasj, ecstacy, of erger cocaïne, ghb altijd wel naar binnen komen. Of wil de Amsterdamse politie 2.500 bezoekers visiteren?
    Dus… niet zo verkrampt met zijn allen. Uiteraard goed fouilleren en de handelaren er uit vissen…
    De muziek, sfeer wordt vaak alleen maar beter genoten met iets op.
    En ja het CDA op Awakenings????????????? Moeten ze eerst zelf eens wakker worden en verrijzen.

      /   Reply  / 
  3. Marloes

    Dat is een goed plan, jammer alleen dat de CDAers in de gemeenteraad al voor de editie van oktober waren uitgenodigd, maar ze reageren niet op mail en telefoontjes van onze kant (unity drugs voorlichting). Ze willen dus geeneens langs komen. In hun optiek zit zaterdagavond iedereen met het gezin aan tafel met een gezelsschapsspel ofzo…

      /   Reply  / 
  4. Cyril

    En Zalm zit met zijn neus in de boeken, met op de achtergrond een radio 5 dj, een ‘echte artiest’, die tenminste praat tussen de plaatjes. Daar kunnen de dj’s op Awakenings nog wat van leren! …;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>