Favorietenweek: Minimal

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent automatisch dat we een nieuwe themaweek hebben. Deze keer heb ik gekozen om elke week een favoriete artiest van mijzelf uit te lichten. Elke dag licht ik een artiest uit, die favoriet is in een van de muziekstijlen waar ik van houd. Vandaag begin ik met minimal, de meeste minimale stroming, mijn persoonlijke favoriet in deze stijl is Ille Bitch.

Ille Bitch is inmiddels een waar fenomeen in de Nederlandse minimalscene geworden. Met meerdere gigs in het weekend behoort hij tot een van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Hij is ook een populaire resident van onder andere Gasten Zonder Grenzen, Full Spectrum, R3korder, Upstruct en Club Stalker. Met zijn eigen sound weet hij al veel fans om zich heen te krijgen. 

Ik was vroeger altijd heel sceptisch over minimal. Ik vond het helemaal niks, vage deuntjes, rare mensen en waarschijnlijk veel drugs stonden me totaal niet in deze scene aan. Totdat ik op het Free Festival in Almere een "pauze" uurtje had. De andere3 areas hadden niks leuks te bieden en zo belandde ik in een vage menigte die op Ille Bitch los aan het gaan was.

Ik liet me meegaan met het feestgedrag en was compleet verkocht. Minimal rocks wel degelijk! Ille Bitch heeft een prima platenkeus, dat blijkt wel uit andere optredens waar ik hem al heb mogen horen/zien draaien.

Lees ook:De downloadtip: De Under Master & Ille Slave
Lees ook:ADE week: Vrijbuiters go Berlin underground
Lees ook:Topper van de week: Unders
Lees ook:Nachttempelweek: Flexbar te Amsterdam
Lees ook:Lokaal en nationale minimal helden worden samengebracht

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Favorietenweek: Minimal

  1. Pingback: Topper van de week: Unders | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>