Hit or Shit: Lasgo – Out Of My Mind

Wederom een nieuw nummer om te bespreken. Deze keer gaan we het hebben over een nieuw nummer van de Belgische dance-act Lasgo. Na een afwezigheid van drie jaar is de formatie weer opgetrommeld om een nieuw nummer te maken. Met als resultaat het 'Out of my mind'. Rest natuurlijk de vraag, een dikke hit of verschrikkelijke shit?

Lasgo heeft natuurlijk al een aantal grote hits op haar naam staan. Met 'Something', 'Pray' en 'All Night Long' stonden ze al met enige regelmaat in de bovenste regionen van de hitlijsten.

Lasgo is het initiatief van dj's/producers Dave McCullen en Peter Luts. Samen met zangeres Evi Goffin werkte ze aan een deelname van het Belgisch Songfestival. Dit werd helaas geen succes voor het drietal.

Maar toch wordt er stug doorgewerkt aan een doorbraak, wat niet veel later (in 2001) resulteert in de megahit 'Something'.

Ondertussen is Evi Goffin met het project gestopt, waardoor Peter en Dave hard moesten zoeken naar een waardige opvolger. In samenwerking met JIM (Vlaamse TMF) die het programma 'Let's Go Lasgo' uitzendt. Dat brengt de 18-jarige Jelle van Dael als front zangeres van Lasgo. En zodoende is de zang van dit nummer ook gedaan door de 18-jarige Jelle.

Ik vind het een redelijk goed nummer, dat precies in het rijtje van Lasgo past. Best lekker om zo achter je computer te horen, en de clip is ook goed te doen, maar wat vinden jullie?

Lees ook:Foto: de nieuwe chick van Sven Väth
Lees ook:Video: Alex Gaudino – Destination Calabria ft Crystal Waters
Lees ook:Oude glorie: Dj Sammy and Yanou feat Do – Heaven
Lees ook:Fedde le Grand: ‘house verdringt trance’
Lees ook:Mental Theo wilt af van schreeuwerige imago

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Lasgo – Out Of My Mind

  1. PINHEAD

    Lekker nummer,ze zijn in ieder geval veel beter dan Milk Inc.

      /   Reply  / 
  2. JR

    Heel goed nummer :D
    En Milk Inc. is trouwens ook goed, pinhead ..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>