Thomas Newson in voetsporen van vader Marco V

Nederland kent vele jonge opkomende artiesten binnen de dance. Tieners als Martin Garrix en Erik Arbores maken furore over de gehele wereld. Ook Thomas Newson is zo’n talent. Deze 19-jarige producer en dj kan dankzij zijn producties  rekenen op de steun van globale grootheden zoals Hardwell, Avicci, Tiësto, W&W en Afrojack. Maar zijn grootste fan is ongetwijfeld zijn vader Marco V, zelf een zeer gewaardeerde naam binnen de dance. Hij stond in 2007 op nummer 20 in de befaamde DJ Top 100 en hij trad onder meer op tijdens Innercity, Sensation, Mysteryland, Creamfields en andere grote evenementen en leverde ook eens een Essential Mix af.

Zijn zoon is inmiddels aardig bezig om in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij heeft met Flute en Pallaroid al verschillende hits gehad maar heeft nu samen met zijn vader een track opgenomen. Jaguar zal 2 mei uitkomen via Spinnin’ Records.

Thomas Newson heeft al hits gehad met Flute en Pallaroid, samen met zijn vader Marco V brengt hij 2 mei Jaguar uit

Thomas Newson heeft al hits gehad met Flute en Pallaroid, samen met zijn vader Marco V brengt hij 2 mei Jaguar uit

Vader en zoon zullen tijdens het komende paasweekeinde optreden op Paaspop. Zoonlief draait op de openingsdag 18 april en vader de afsluitende 20 april!

 

Lees ook:Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1
Lees ook:R3hab is verantwoordelijk voor komende Essential Mix
Lees ook:Favorietenweek: MC
Lees ook:Richie Hawtin naar Toffler
Lees ook:‘Pete Tong moet zijn bek houden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>