Hit or Shit: Marco V – Coma Aid

Dat het soms best eens kan duren voordat een track aanslaat bewijst het volgende nummer wel. In oktober van 2008 werd Coma Aid, de laatste productie van Marco V. al gereleased, maar nu heeft het nummer pas echt zijn weg gevonden in de ‘mainstream’. Deze week is het nummer de Dance Smash op radio 538 én mag je het nummer ook beoordelen op Dance Blog. Wat vind jij ervan?

Marco V’s nieuwe track heeft een wel heel bekend melodietje! Zat je al te piekeren waar het vandaan kwam? Het melodietje is afkomstig van Kim Wilde’s ‘Cambodia‘. Een nummer dat al in 1981 uitkwam. De melodie is daarna in een hoop andere nummers gekomen en zo ook in deze track.

De track waarborgt een lekkere mix van trance, club en progressive en mijn inziens is dit de perfecte plaat voor een goede trance avond. Het nummer klinkt nu al als een klassieker, dus doe maar even een dikke hit worden! De naam, Coma Aid, moet met een extra b en wat letter verschuivingen trouwens op Cambodia lijken.

Ik zeg een dikke hit, nu al een klassieker wat mij betreft! Wat vinden jullie van deze productie?

Lees ook:Hit or Shit: Deadmau5 – The reward is more cheese
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass
Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’
Lees ook:Hit or Shit: Veracocha – Carte Blanche
Lees ook:Hit or Shit: David Tort – Acid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit or Shit: Marco V – Coma Aid

  1. Marcel

    hijs egt fakkng gruwlijk :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>