Favorietenweek: MC

We sluiten de week af met, zoals gebruikelijk, een tegenstellig. Deze keer heb ik gekozen om het vocale geweld te gebruiken als tegenstelling tot alle dj's die deze week in de belangstelling stonden. Mijn keuze is gevallen op, in mijn ogen, de beste mc die ons land bezit. Een jongen die samen met zijn zus al wat leuke producties op zijn naam heeft staan. Iemand die ook nog eens een aardig partijtje kan draaien. Natuurlijk heb ik het dan over Andy Sherman.

Andy Sherman is de zoon van de legendarische Tony Sherman. Deze soulgigant staat bekend van zijn nummers zoals "To Big For Words" en "I'm stoned in love with you".

In zijn jeugd groeide Andy op Curacao. Na zijn middelbare school verhuisde hij weer naar Nederland om zich hier te vestigen. Maar op zijn 19e vertrekt Andy met zijn vader om in Spaanse 5 sterren hotels op te treden. 

In 2002 wordt hij de vaste vervanger van Graig David bij de optredens van Artful Dodger. In 2003 wordt Andy zelfs genomineerd als de beste nieuwkomer in de UK Garage Awards. 

Ondertussen is Andy een van de grootste nieuwkomers in de "scene". Naast zijn optredens als mc,is hij tegenwoordig ook als dj te vinden. Daarbij is hij ook vaak samen met zijn zus te zien.

Hier een filmpje van Andy @ work

Lees ook:Dirty Dutch week: Parkhal
Lees ook:Verjaardagsweek: Laidback Luke
Lees ook:Beatloverz: aanstaande zaterdag is het zo ver!
Lees ook:365 Clubnights – Hosted by Dorothy & Andy Sherman
Lees ook:Toppers van de week: Hardsoul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>