R3hab is verantwoordelijk voor komende Essential Mix

Eerder kon al worden geconcludeerd dat de befaamde Essential Mix van BBC vaak wordt verzorgd door Nederlandse artiesten. Ook aanstaande mix is er weer een Nederlander verantwoordelijk. R3hab zal voor de tweede keer een Essential Mix afleveren. Eerder was hij samen met Ferry Corsten, Sander van Doorn, Afrojack en Sidney Samson onderdeel van het programma toen het werd uitgezonden vanaf het Amsterdam Dance Event op 29 oktober 2011.

R3hab verzorgt de Essential Mix en is genomineerd als beste remixer

R3hab is dan wellicht niet zo’n bekende naam in eigen land maar net als vele andere Hollandse dance-artiesten toert hij over de gehele wereld. De in Breda als Fadil El Ghoul geboren dj en producer is flink aan de weg aan het timmeren. Hij is bijvoorbeeld genomineerd in de categorie Best Remixer van de International Dance Music Awards. Hij heeft dan ook al remixes gemaakt voor artiesten als Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Jennifer Lopez, David Guetta, Tiësto en Pitbull en hij heeft bijvoorbeeld ook samengewerkt met Afrojack. In 2012 won hij al de titel Best Breakthrough Artist tijdens diezelfde International Dance Music Awards in Miami.

Zijn Essential Mix wordt uitgezonden in de komende nacht van vrijdag op zaterdag.

Lees ook:Tiësto verzorgt de komende Essential Mix
Lees ook:Spinnin’ Records presenteert zich in Miami
Lees ook:Martin Garrix, Nicky Romero, W & W, Armin van Buuren en Showtek genomineerd voor 2014 Beatport Awards
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>