Martin Garrix wint Edison in categorie dance

Zelf vertoeft Martin Garrix in Miami vanwege Ultra dus zijn vader heeft vanavond de Edison in de categorie dance voor hem opgehaald in Amsterdam! De Edison is een van de oudste muziekprijzen in de wereld en de oudste muziekprijs in Nederland. Sinds 1960 wordt deze onderscheiding voor geluidsdragers van bijzondere kwaliteit uitgereikt in verschillende categorieen. Naast winnaar Garrix waren ook Armin van Buuren en Yellow Claw genomineerd!

Martin Garrix heeft een Edison gewonnen in de categorie Dance

Martin Garrix heeft een Edison gewonnen in de categorie Dance

Martin Garrix was ook genomineerd als beste nieuwkomer. Jett Rebel werd echter verkozen. Andere winnaars zijn Frans Duijts in de categorie Volksmuziek en Mister And Mississippi wonnen de Alternatieve Edison.

Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance
Lees ook:Showtek, Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:Chuckie, The Flexican, The Partysquad, Waxfiend en Yellow Claw genomineerd voor FunX Awards
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Spinnin’ Records presenteert zich in Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>