Nicky Romero – Essential Mix BBC Radio 1

Wat is de Essential Mix op BBC Radio 1 toch een gaaf programma. Een week geleden zette ik de mix van Hardwell al online, nu is het tijd voor die andere Nederlander: Nicky Romero. Zijn Essential Mix werd in April al uitgezonden, maar kwam op tweede kerstdag pas online. Maakt niet uit. (klik op ‘lees verder’ voor de Essential Mix)

Lees ook:Tiësto verzorgt de komende Essential Mix
Lees ook:R3hab is verantwoordelijk voor komende Essential Mix
Lees ook:Hardwell – BBC Radio 1 Essential Mix
Lees ook:Radioshows week 45
Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>