New World Punx, Patrick Hagenaar, W & W en Sunnery James & Ryan Marciano naar Global Gathering

Er zijn eigenlijk best veel Nederlandse dj’s die buiten de landsgrenzen bekender zijn dan daar binnen! Die eigenlijk vrijwel nooit meer in Nederlandse clubs draaien. Een voorbeeld is R3hab maar ook Patrick Hagenaar valt in die categorie. Deze is al een aantal jaar vaste dj voor het wereldberoemde Ministry of Sound en reist over de gehele wereld. Tijdens de aanstaande editie van Global Gathering staat hij op het grote podium waar David Guetta gastheer is. Ook Sunnery James & Ryan Marciano staan op dat podium. Ferry Corsten heeft de eer ook een eigen podium te beheren met zijn nieuwe project New World Punx! Ook W & W zal optreden.

De Nederlandse dj Patrick Hagenaar staat naast David Guetta op Global Gathering

De Nederlandse dj Patrick Hagenaar staat naast David Guetta op Global Gathering

Global Gathering vindt 25 en 26 juli plaats op het Long Marston Airfield nabij Stratford-upon-Avon! De eerste editie van het festival vond plaats in 2001. Inmiddels is het festival net als Creamfields en Mysteryland globaal gegaan. Onder meer Polen, Rusland, Oekraine en Zuid-Korea zijn eveneens het decor geweest voor Global Gatherings.

Dit jaar heeft het festival naast de Hollandse artiesten ook grote namen als The Prodigy, Chase & Status, Eric Prydz, Krewella, Jamie Jones en de inmiddels in Amsterdam woonachtige Breach (een pseudoniem van Ben Westbeech) gestrikt!

Lees ook:Skip & Die en Caro Emerald op Glastonbury
Lees ook:David needs you!
Lees ook:Great Britain week: Global Gathering
Lees ook:F*** me i`m famous! in de HMH
Lees ook:Johan Gielen springt zich een ongeluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>