Spinnin’ Records presenteert zich in Miami

Het Nederlandse Spinnin’ Records heeft wederom een succesvol jaar achter de rug. Met flinke hits als Animals van Martin Garrix maakte het in 2013 de status als grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek ter wereld weer waar. De platenmaatschappij is dan ook samen met het eveneens Nederlandse Armada Music genomineerd als Best Global Music Label bij de International Dance Music Awards. Labelbaas Eelko van Kooten is bovendien genomineerd in de categorie Best Music Label Promoter or Exec In-House.

 

De awards worden uitgereikt tijdens de Winter Music Conference. Het label zal zich daar traditiegetrouw ook presenteren met Nederlandse artiesten als Quintino, Martin Garrix, R3hab, Sidney Samson, Yellow Claw, Jay Hardway, Mightyfools en anderen tijdens Spinnin’ Sessions op 27 maart op Nikki Beach!

Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Martin Garrix, Nicky Romero, W & W, Armin van Buuren en Showtek genomineerd voor 2014 Beatport Awards
Lees ook:Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix en R3hab winnen International Dance Music Awards
Lees ook:Showtek, Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:Martin Garrix wint Edison in categorie dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>