Off the Wall is heel goed bezig!

Gisteren gespot tijdens Girls Love DJ's: Off The Wall. Een van de weinige dvdj acts die Nederland rijk is. Dvdj staat voor een dj die ook met videobeelden werkt. En dat is knap lastig, want niet alleen het geluid moet goed gemixt worden, maar ook de beelden moeten smooth in elkaar overlopen. En dat is de heren van Off the Wall goed gelukt! Is dit de standaard voor de toekomst?

 

De muziek die gedraait wordt door "Off the Wall" varieert van house tot hiphop, het hele eclectic verhaal dus. Bij een feest als Girls Love DJ's pakt dat prima uit. De act bestaat uit het duo VJ Supreme Cuisine en DJ Mel.

De act pakt meteen goed uit, sinds 2004 is het duo op verschillende feesten te vinden. Van Innercity tot Dirty Dutch en Mysteryland. Met de doorontwikkeling van de housemuziek is dit misschien wel de toekomst voor een hoop dj's. Het inelkaar mixen van muziek is een kunstje wat onderhand iedereen kan, dit is speciaal!

Genoeg gelult, kijk hierr zelf wat je ervan vindt.

Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Dirty Dutch week: Andere feesten Rai
Lees ook:De downloadtip: Girls Love DJ’s – Lars Vegas
Lees ook:Innercity 2006: de videobeelden
Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Off the Wall is heel goed bezig!

  1. Pingback: Zaterdagavond stapavond (31-1) | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>