Simone Angel woont en werkt in Belize

Good old Simone Angel van MTV is alive and kicking! De brutale Nederlandse met de extreem Britse tongval zit in Belize, waar ze met haar vriend een eco-vakantieoord runt. Al lange tijd hadden we niks meer van haar gehoord.

Lees hier ons interview met Simone

Simone Engeln, zoals haar echte naam luidt, was in de jaren negentig negen jaar lang het gezicht van het MTV Europe-programma The Party Zone, waarin ze artiesten interviewde en verslag deed van de eerste houseparties en anderssoortige heftige feestjes. Ze interviewde toen onder meer The Prodigy, toen nog broekies, en een jeugdige Sven Väth.

In 2000 kwam ze terug naar Nederland, waar ze Veronica’s Countdown een seizoen presenteerde. Daarna deed ze nog een tijd ‘De heetste Plekjes‘ voor SBS6. Toen ze uiteindelijk alleen nog maar naar seksfeesten werd gestuurd, hield de blondine het voor gezien. Ze vertrok naar het Duitse RTL2.

Maar vanaf 2004 woont ze dus in het Midden-Amerikaanse landje Belize, waar ze een jungleresort en een reisbureautje bestiert. Op haar weblog vertelt ze over haar huidige leven en kijkt ze terug op haar jaren bij MTV. Er staan ook een aantal memorabele filmpjes op haar site. Ook kun je zien wat er van haar toenmalige collegaveejay’s als Kristiane Backer, Rebecca Deruvo en Ray Cokes is geworden. Hieronder een aflevering vol interviewtjes met onder meer Marusha, Sven Väth en Westbam. Enjoy….O ja, binnenkort een interview met Simone op deze site!

Lees ook:Veejay Simone Engeln blikt terug: Deel een
Lees ook:Veejay Simone Engeln blikt terug: Deel twee
Lees ook:Sven Väth verlooft zich met Oostenrijkse
Lees ook:Video: Lene Alexandra – My boobs are ok
Lees ook:‘Tresor opent deuren in maart 2007′

1 Reacties // Reageer

One thought on “Simone Angel woont en werkt in Belize

  1. Jaap

    Lekker ding was dat altijd! Baalde ervan dat ze wegging toen. maar ze ziet er nog steeds niet verkeerd uit afgaande op die blog…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>