Top 500: Supermen Lovers – Starlight

En we hebben een one-hit-wonder te pakken!
Achter de Supermen Lovers schuilt of schuilde één man, niet verrassend een Fransoos, namelijk Guillaume Atlan. Hij surfde mee op de golf van een groot aantal andere Franse projecten als Stardust, Modjo, Superfunk, en Bob Sinclar. Hoewel sommigen het langer uit hebben gehouden dan anderen, is dit wel een erg fijn plaatje. Met een erg grappige, bizarre en vermakelijke clip.Bekijk HIER de hele lijst en HIER de tot nu toe besproken clips.

Lees ook:Top 500: E-Type – This is the Way
Lees ook:Top 500: Chicane – Offshore
Lees ook:Top 500: Livin’ Joy – Don’t stop Movin’
Lees ook:Top 500: Touch & Go – Would You
Lees ook:Top 500: Groove Armada – Superstylin’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 500: Supermen Lovers – Starlight

 1. Wwz

  Lekker campy, dit. Ik heb bij het nummer altijd een beetje een Human League-gevoel bij gehad, maar dan in een Franse dance-versie.

  De clip is trouwens altijd een van mijn all time favorites geweest.

    /   Reply  / 
 2. Cyril

  Deze clip is zeker een van de leukste/zieligste ooit gemaakt, vergelijkbaar met Da Funk van Daft Punk met die zielige hond. Ik heb zo’n medelijden met die dikke aardappel, dat ie niet mee mag in het ruimteschip… Wie verzint zoiets??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>