Best of 2008 week: Beste productie

En zo vergaat de week al snel naar de climax. Met vandaag nog een ‘Best of 2008′ en morgen een ‘sundayspecial’ zijn we er alweer bijna doorheen. De beste dj van 2008 komt in de allerlaatste week van 2008 nog terug, verdeelt in een aantal catagorieën. Vandaag kijken we naar de beste productie, nationaal en internationaal, want ook dit jaar zijn er weer een hoop pareltjes te horen geweest…

Beste productie nationaal

De beste productie nationaal is afkomstig van een van mijn grootste helden. Onderandere door hem ben ik techno weten waarderen. Ik heb het dan over Michel de Hey. Kort geleden produceerde deze man de track ‘I Don’t Like Wurst In My Soup’  een goed opbouwende techno track die internationaal goed is. Het ‘Curly Wurly’ dat op dezelfde 12″ verscheen is trouwens net zo goed, alleen bevat dit nummer een hoge concentratie vrolijke deuntjes. Check de producties hierr!

Een eervolle vermelding voor de lekkerste housetrack van dit moment. Deze is afkomstig van Laidback Luke. ‘Shake it Down‘  is een heerlijk pompend housenummer met zelfs techno invloeden. Een super afwisselend nummer!

Beste productie internationaal

Over de beste productie hoefde ik geen seconde te twijfelen, al is het niet een ‘echte productie geworden. ‘Day & Night‘ in de Crookers remix is zonder twijfel het beste nummer van 2008. Wat ben ik los gegaan op dit fidgethouse nummer. Ik hoop nog veel van deze kerels te horen, want ook de andere producties zijn legendarisch.

En dan de eervolle vermelding die naar een nummer gaat, waar ik een tijdje terug helemaal lyrisch over was. ‘No Love Lost‘ van CeCe Rogers en Syke ‘n’ Sugarstarr, heerlijk heerlijk heerlijk!

En omdat ik het niet laten kan, in de categorie ‘nationaal, maar ook een beetje internationaal’ Ferry Corsten’s ‘Radio Crash‘. Het beste pompende trancenummer dit jaar. Zo moet trance gemaakt worden!

Lees ook:Best of 2008 week: Beste dance album
Lees ook:Best of 2008 week: Beste locatie
Lees ook:Best dj of 2008 week: House
Lees ook:Best of 2008 week: Beste downloadbare dj set
Lees ook:Best dj of 2008 week: Techno

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>