ADE in problemen door zwammenplaag

Het rustieke interieur van de FMSlecht nieuws voor ADE-gangers: de bovenverdieping van de Amsterdamse Felix Meritis, home-base van het Amsterdam Dance Event, is gesloten.

Er is namelijk een zwam in de zogenaamde hoofdbalk ontdekt. Manager Zijlma kreeg vorige het nieuws te horen. Twee zalen zijn onbruikbaar geworden. Door krappe deadline bereikt het stressniveau van Zijlma ongekende hoogten, zo blijkt op 3 voor 12: "Ik ben zelfs met Google Maps van bovenaf op zoek naar andere locaties. Het moet wel een volwaardig alternatief zijn. Ik kan de eigenaar van club Pacha, het Defected label of de directeur van het Sziget festival niet zomaar ergens neerkwakken."

Volgens Zijlma kan het twee kanten op: "Als ik geen vervangende plek kan vinden, zal ik de kaartverkoop nu al bijna stil moeten zetten. Als we een grotere plek vinden kan ik meer mensen een plek bieden. De animo is namelijk overweldigend, er zijn echt heel veel aanmeldingen."
Kom op Richard, je kunt het! Mischien is The Mansion wat?

Lees ook:Dikso te keaup
Lees ook:Radioshow Tiësto moet andere naam krijgen
Lees ook:Discotheek Johnny de Mol is bankroet
Lees ook:ADE week: Defected in the House
Lees ook:Nederlandse inbreng op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>