Geef je mening over Dance Valley

Er is in de afgelopen jaren al veel gesproken over Dance Valley. Afgelopen jaar ging het om de datumstrijd met Extrema (laatstgenoemde won want dat was uitverkocht), een jaar eerder om een tweedaagse editie en nog wat jaren eerder om verkleumde bezoekers.

Dat alles heeft ertoe geleid dat UDC genoeg heeft van het gezeik en gewoon terug naar de basis wil. Een dag keihard ertegenaan. Geen campings, geen ruzie met de gemeente, maar gewoon een goed feest. Dat DV terug zou gaan naar de basis wilden de trouwe fans al jaren, maar daar werd met het oog op markverovering en misschien zelfs wel grootheidswaan weinig gehoor aan gegeven. Tot deze week…

Bezoekers mogen dit jaar hun steentje bijdragen aan het slagen van Dance Valley 2007. Er is een heuse enquete opgezet om de mening te peilen van de festivalgangers. Wat kan er beter, wat was er slecht, wat zijn de eerste drie woorden die in je opkomen als je aan DV denkt? Dat soort dingen.

Neem even de tijd om de vragen te beantwoorden, dan heb je deze zomer in ieder geval het recht om te klagen dan wel te jubelen om de 2007-editie. Je kunt de enquete hier vinden.

Lees ook: Burgemeester: Dance Valley voegt niks toe

Lees ook:Dance Valley 2007: Eén groot circus
Lees ook:Verjaardagsweek: Dance Valley
Lees ook:Burgemeester: Dance Valley voegt niets toe
Lees ook:Video: Booty Luv : Don’t Mess With My Man
Lees ook:Even een snackje: Mr. V @ Dance Valley 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>