Oude glorie: Sander van Doorn – Riff

Voor een oude glorie hoef je niet altijd ver terug in de tijd. Er zijn genoeg mooie klassiekers die nog niet zoveel jaren hebben gerijpt. ‘Riff’ van Sander van Doorn is daar een mooi voorbeeld van. Ik hoorde het nummer voor het eerst op zijn ‘Supernaturalistic’ album, dat nog steeds in mijn playlist staat. Het nummer is ondertussen tot een van mijn favoriete ‘nieuwe klassiekers’ gaan behoren.

Sander van Doorn ofwel Sander Ketelaars is inmens populair in Engeland. Gek genoeg wou het in zijn eigen thuisland nog niet erg lukken. Gelukkig is daar met zijn Robbie Williams remix ‘Close My Eyes’ verandering in gekomen.

Met het nummer ‘Riff” scoorde Sander in Nederland een matig succesje met een nummer 28 notering en hoewel in Nederland er maar 3 singles van de Nederlander zijn uitgekomen, liggen er in Engeland ongeveer 25 singles van de dj in de winkel.

‘Riff’ kan, ondanks dat het uit 2007 stamt, nu al de kast in als klassieker. Een zware midbass, heerlijke bassrifjes en pompende beats zorgen dat het nummer in allerlei soorten sets te draaien is. Ondanks dat andere nummers op het ‘Supernaturalistic’ album wat trancy-er zijn, past dit nummer precies op de cd, een klassieker van formaat!

Lees ook:Robbie kiest weer voor een Nederlandse dj
Lees ook:Full On Ferry week: Sander van Doorn
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn live!
Lees ook:Sander van Doorn @Escape aftermovie
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>