Daar zijn ze weer: de Gouden Kabouters!

Kabouters bestaan wel!Dance-awards komen en gaan, maar de Gouden Kabouters blijven altijd bestaan. Eigenlijk is het diep treurig dat de parodie op alle uitreikingen zich nog het best staande houdt van alle awards.

Want zeg nou zelf: wat heeft de TMF-Award voor beste dj nu voor zin als de winnaar altijd Tiësto is? En hoe treurig is het dat de Release Dance Awards een paar jaar geleden met veel bombarie werden aangekondigd en het blad straks überhaupt niet meer bestaat. En dan heb ik het nog niet eens over de tachtig categorieën gehad van de Nightlife-Awards.
Nee, dan nog liever de Gouden Kabouters met hilarische categoriën als Worst dressed dj, Meest sexy dj behalve Isis en Don Diablo, Prins carnaval en ga zo maar door. Je stem uitbrengen kan tot zaterdag 17 februari op deze site. De uitreiking is op maandag 19 februari in Paradiso. Het thema is carnaval dus reken maar op een fiks foute avond. Kaarten kosten 12,50 euro.

Lees ook:
- TMF-Award voor dj Tiësto
- De niksigheid van de Nightlife awards
- Filmpje: uitreiking DJmag top 100 awards

Lees ook:Don Diablo niet meer sexy, maar wel populairste
Lees ook:Ludieke Gouden Kabouters organiseren festivla
Lees ook:Tiësto krijgt Gouden Harp voor oeuvre
Lees ook:Radio 538: Drie nominaties voor de International Dance Music Awards
Lees ook:DJ Mag Top 100: Stem op Tiësto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>