Release Magazine gaat door tot deze zomer

Nadat ID&T vorig jaar ernstig ging afslanken, betekende dat ook het einde van Release Magazine. En jawel: het decembernummer was de laatste uitgave. Maar wat blijkt uit een interview met DJBroadcast: als toegift staan nog drie themanummers op stapel.
Vanaf eind juni richt ID&T zich volledig op haar online magazine. Release-hoofdredacteur Gert van Veen blijft gaat zich ontfermen over alle uitgaande teksten van ID&T en treedt hij toe tot het creatieve team, dat over de invulling van alle evenementen gaat.

Van Veen: "Ik krijg het behoorlijk druk de komende tijd. Eigenlijk heb ik tot de zomer een dubbele baan. Er komen namelijk drie speciale uitgaven, waarvan één over Mysteryland en één over Trance Energy.

Daarnaast moet ik me bezig gaan houden met alle teksten voor de website en natuurlijk artiesten neerzetten." Van Veen wordt een soort talentscout. "Olga [Zegers] blijft de boekingen doen, maar ik ga mee denken over de invulling van evenementen."

Brenda Munsterman van ID&T vindt het een logische keuze om de uitgave van het blad te beëindigen. "Bij DJBroadcast zullen jullie er misschien anders over denken, maar wij zien dat het slecht gaat met de bladenmarkt. Daarbij komt dat de mensen van Q-Dance hun achterban voornamelijk nog op internet tegen komen. Zij zien dan ook weinig heil in het voortzetten van een gedrukt tijdschrift."
En zo is er na de verkoop van onder meer de Cineac andermaal een ID&T-kindje afgestoten. Of er veel mensen rouwig om zijn, is te betwijfelen. Een party-organisator als ID&T die zich volledig richt op het geven van feestjes: dat is gewoon goed nieuws, toch? 

Lees ook:Stekker eruit bij Release Magazine?
Lees ook:Koop een boom met Absolute Music
Lees ook:Meester Junkie, hoe breek ik door?
Lees ook:Melkweg krijgt er tien meter bij
Lees ook:Drum ‘n bass is dood. Lange leve drum ‘n bass!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>