Van Diepen neemt afscheid van Dance Department

538-Discjockey Wessel van Diepen heeft afgelopen zaterdagavond voor de laatste keer Van Diepens Dance Department gepresenteerd. Daarmee verloor 538 een van de succesvolste pijlers van het radiostation.

Van Diepen gaat zich richten op ‘artist development’ en de creatieve zijde van enkele nieuwe muziek en media projecten.

De dj is een van de succesvolste ondernemers in radioland. Behalve als presentator van Countdown en de Top 40 verdiende Van Diepen een hoop geld als brein achter diverse dance-acts. Zo heeft hij met LA Style (James Brown is dead) de Vengaboys (We’re going to Ibiza) en Nakatomi (Children of the Night) zijn bankrekening flink opgekrikt.

In zijn laatste Dance Department, dat overigens wordt overgenomen door Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer, kwamen allerlei bekende dj’s een laatste eer bewijzen aan Van Diepen. Onder meer Carl Cox, Junkie XL, Paul Van Dyk, Ferry Corsten en Tiësto loofden zijn werk.

Van Diepen deed zelf een bescheiden afscheidswoordje: "Ik ben ontzettend blij dat ik deel heb mogen uitmaken van het doorlopende succesverhaal van Radio 538. Maar hoe fantastisch het hier ook is, er is nog een aantal dromen dat ik wil waarmaken. Gelukkig is mijn opvolging bij 538 in handen van twee supertalenten."

Lees ook:Dance Valley 2007: de filmpjes
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Video: Public Enemy vs Benny Benassi – Bring The Noise Remix
Lees ook:Happy Hardcore week: Nakatomi
Lees ook:Extrema en Dance Valley maken datum bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>