Skip & Die en Caro Emerald op Glastonbury

Het Glastonbury Festival (voluit Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts) in Engeland is het grootste openlucht muziekfestival ter wereld. Er zijn meer dan driehonderd optredens van de grootste namen uit de muziek en er worden altijd meer dan 100.000 toegangsbewijzen verkocht. Hoewel de programmering vooral is geënt op pop en rock zijn er ook artiesten uit de dance zoals in het verleden Kraak & Smaak. Desondanks ontbreken de bekende Nederlandse dj’s tot nu toe op het affiche. Twee Nederlandse acts die wel al zijn geprogrammeerd voor het festival dat van 25 t/m 29 juni plaats heeft zijn Caro Emerald en Skip & Die.

Caro Emerald (met dj Git Hyper in de gelederen) is dan ook een bekende naam en is inmiddels flink doorgebroken in Engeland.

Skip & Die is een samenwerking van de flamboyante Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata en de Utrechtse producer Jori Collignon (bekend van C-Mon & Kypski en Nobody Beats The Drum). Een muzikale reis door Zuid-Afrika vormde de inspiratie voor het debuutalbum Riots In The Jungle uit 2012 vol opzwepende tropische afrobeat. Skip & Die is ook geboekt voor Amsterdam Open Air.

Skip & Die met Cata.Pirata als kleurrijke zangeres staat op Glastonbury (foto Alexander Dahms)

Skip & Die met Cata.Pirata als kleurrijke zangeres staat op Glastonbury (foto Alexander Dahms)

Glastonbury is inmiddels uitverkocht. Maar verschillende andere dancefestivals Electric Daisy Carnival UK, Global Gathering en Creamfields zoals hebben nog wel kaarten beschikbaar en talloze Nederlandse artiesten als New World Punx, Patrick Hagenaar, W & W, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Hardwell op het podium.

Lees ook:North Sea Jazz biedt ook Jameszoo, Dorian Concept en Git Hyper
Lees ook:Chuckie, R3hab, Laidback Luke en Noisia op Sziget Festival
Lees ook:Showtek, Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People
Lees ook:New World Punx, Patrick Hagenaar, W & W en Sunnery James & Ryan Marciano naar Global Gathering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>