Zany, geniaal of inspiratieloos

Op hardstyle-gebied is dj Zany een van de beste dj’s van Nederland. De Nederlandse dj heeft écht een schitterende productielijst van tophits. Voor zijn nieuwste productie is hij op zoek naar jouw ideeën en stemgeluid. Met behulp van een microfoontje kan het uitgaanspubliek een korte one-liner inspreken. En dan kan het zomaar gebeuren dat je stem wordt gebruikt in Zany’s nieuwe productie.

Aanstaande zaterdag is op Zany’s eigen feest ‘the Fusion of Sound’ in de Rotterdamse Outland een microfoon te vinden. Krijg jij nou ineens een geniale ingeving? Zing, schreeuw, dicht, rap of grunt: als je jezelf maar laat horen! De beste vocal, stem of idee zal in de nieuwe productie van Zany te beluisteren zijn.

Als jouw vocal goed genoeg is, wordt je door Zany uitgenodigd om in de studio je vocal nogmaals proffesioneel op te nemen. Wat vinden jullie van deze stunt? Geniaal, of is dit idee gekomen uit een kwestie van creatieve armoede?

Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’
Lees ook:Tranceweek: Vocal Trance
Lees ook:Angerfist, Brennan Heart, Promo en Zany naar Ground Zero Festival
Lees ook:Sensation Black 2007: de filmpjes
Lees ook:Hit or Shit: No Tone feat Inusa Dawuda – Down Down Down

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>