Welcome to the Future, welkom op het leukste feestje van Nederland

Ik had wel erg gek opgekeken als ‘Welcome to the Future’ dit jaar níet was doorgegaan. Het Nederlandse technofestival was namelijk de absolute topper onder de festivals van afgelopen seizoen. Een strakke line-up, een mooi festival terrein, een leuke aankleding, maar vooral de onwijs leuke sfeer zorgde ervoor dat het festival nog lang in mijn gedachten gegrift zal staan. En nu heeft de organisatie, ID&T, bekend gemaakt dat het festival dit jaar weer doorgaat.

Wat mij betreft zet ID&T op dit moment de eerste stappen in een legendarische traditie. Welcome to the Future weet zich ten alle tijden te onderscheiden van de massa aan festivals. Het is hét festival geworden voor de fans van techno, minimal en house.

Ook dit jaar zal het festival plaatsvinden in natuurpark het ‘Twiske’. Een uitstekende locatie voor zo’n gezellig festival. De organisatie heeft dan ook besloten het festival, ondanks de animo, niet in grootte uit te breiden. Hierdoor blijft het terein uit 5 stages bestaan, die gesamenlijk zorgen voor een intiem sfeertje.

Dit jaar zal het festival plaatsvinden op de allereerste dag van augustus. Die zaterdag zal het natuurgebied omgetoverd worden tot een heus technoparadijs. Waren vorig jaar Michel de Hey, Matthias Tanzmann, Luciano, 2000andOne, Benny Rodrigues en Quince de absolute smaakmakers, ik ben benieuwd waar ID&T dit jaar ons mee gaat verrassen!

Lees ook:Festivals: ID&T maakt datum Welcome to the Future bekend
Lees ook:Best of 2008 week: Beste feest/festival
Lees ook:Koop een boom met Absolute Music
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>