Verjaardagsweek: David Guetta – World is Mine

Als we het over mijn geluksnummer uit de dance hebben, dan zal je een gigantische rij van nummers van me krijgen. Een nummer dat hoog in de lijst zal eindigen is van de Franse David Guetta afkomstig. ‘The World is Mine’ is in mijn ogen een het lekkerste nummer dat van de Fransman afkomstig is. Vandaar dat ik in mijn verjaardagsweek het nummer nog een keer uit ‘den ouden doosch’ heb gehaald.

Je mag hem gerust een hitjes dj noemen, want dat is hij ook. Maar ondanks dat weet David Guetta mij al een aantal jaren compleet uit mijn bol doen gaan. Met nummers als ‘Delirious’, ‘Love Don’t Let Me Go’ en ‘Love is Gone’ heeft Guetta hele sterke dancenummers geproduceerd.

Het is aan de andere kant wel erg jammer dat de Franse dj zo commercieel is wordt gezien. Ik heb hem namelijk al een aantal keren zeer vette (niet-commercieel) house setjes horen draaien. Dat ging hem weliswaar goed af, maar het publiek dat op zijn naam was afgekomen kwam er bekaaid vanaf!

Terug naar het nummer, wanneer het nummer wordt gedraaid weet je zeker dat de handjes omhoog gaan. Een absoluut geluksmoment bij het publiek! Heerlijk!!

De clip:

Live @ Sensation!

Lees ook:Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch
Lees ook:Franse helden: David Guetta
Lees ook:Delirious – David Guetta klinkt als Starlight – Supermen Lovers
Lees ook:F*** me i`m famous! in de HMH
Lees ook:Unighted: David Guetta haalt Tiësto naar Frankrijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verjaardagsweek: David Guetta – World is Mine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>