Oude glorie: R.O.O.S. – Instant Moments

Een van de bekendste oude glories van de afgelopen tijd is dit nummer. R.O.O.S. scoorde een enorme hit met dit trance/house nummer, ik ken weinig platen die zoveel van beide stijlen in zich heeft. Maar met deze plaat is het Piet Bervoets gelukt om een klassieker te maken.

Heb ik die naam niet al eerder genoemd, hoor ik je afvragen. Dat klopt, Piet Bervoets is verantwoordelijk voor een legio aan danceklassiekers. Zijn meest bekende muzikale kindje is zonder enige twijfel Rank 1, maar ook met bovenstaande pseudoniem wist hij grote succes te verkrijgen.

Iedereen kan het nummer zich dan ook makkelijk voor de geest halen. Het nummer stamt uit de late jaren ’90, 1998 om precies te zijn. In datzelfde jaar komt ook ‘The Rebel’ van Yves the Ruyter uit. Net zo geniaal!

Maar we gaan deze keer terug naar hét nummer van 1998 ‘Instant Moments’.

Ooh ja, dit zijn alle namen waaronder Piet heeft gewerkt (van Discogs.com):

Aliases: Barefoot, Chiqeau, Improver, The (2), Modern Move, PWB, Restyle, Sector Fear, Vibration One

In Groups: A.I.D.A., Aladja, Bervoets & De Goeij, C.P. One, Carlos, Chiqeau, Control Freaks, Dyewitness, Gualagara, Jonah, Kinky Plants, Main Men, Malin (2), Mind To Mind, Nixieland, Pedro & Benno, Penetrator, PM Project, Progressive Humans, The, R.O.O.S., Rank 1, Riptide, Sensation (2), Simplistic Mind, Southsquare, SPX, System Eight, Tazka, Team Deep, Tritone, Two Disciples

Lees ook:Top 500: Rank 1 – Breathing (Airwave)
Lees ook:Essenceweek: Rank 1
Lees ook:Top 500: Rank 1 – Awakening
Lees ook:Line up In Qontrol 2008 bekend
Lees ook:Oude glorie: Amber – This is your night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>