Best dj of 2008: Hardstyle

Op 2e kerstdag komt ook een minder geliefd genre van mij voorbij. Hardstyle kan ik goed verdragen tot bepaalde maten. Er zijn alleen een aantal artiesten die zo lekker draaien dat ik er de hele dag op los zou kunnen gaan. Met succesvolle edities van Defqon1, Qlimax, Q-Base en InQontrol was er voor de hardstyle liefhebbers genoeg te beleven. Maar wie was er het aller-aller best?

Best Hardstyle dj nationaal
Áls er een hardstyle act dit jaar was dat de pannen van het dak af speelde dan was het D-Block & S-te-Fan wel. Terwijl ze in 2007 definitief doorbraken hebben ze dit jaar hun naam verstevigd. Vandaag de dag zijn ze een van de meest gewaardeerde en geboekte hardstyle dj’s.

Jongens die het ook verbazingwekkend goed hebben gedaan zijn de gebroerders Timmerman alias de Alpha2 (Alpha Twins). Zo stonden ze ineens op Defqon1 de hardstyle tent af te sluiten, mochten ze net voor ‘the Prophet’ op Mysteryland draaien en knallen ze in de set van andere dj’s met hun producties.

Best Hardstyle dj internationaal
Eigenlijk is nergens ter wereld hardstyle zo populair als in Nederland. Dat is ook een van de redenen dat het beste op hardstyle gebied uit Nederland komt. Behalve de Italiaanse jongens dan, zoals Technoboy. Hij mag zich gerust tot ongekroonde koning van de hardstyle benoemen. Technoboy heeft ook in 2008 weer laten zien dat hij de buitenlandse koning van de hardstyle is. Hij heeft de stijl als geen ander naar zijn hand weten te zetten.

Lees ook:Technoboy: A Preview
Lees ook:Technoboy heeft een hekel aan Hollands pisweer
Lees ook:De week voor Mysteryland: De Q-Dance stage!
Lees ook:Even een snackje: Defqon 1 2008, de afsluiter
Lees ook:Favorietenweek: Hardstyle

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Best dj of 2008: Hardstyle

  1. Swiiman

    wou vette post! Thanks!

      /   Reply  / 
  2. Koen

    1 woord

    GENIAAl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>