Kromme tenen filmpje: DJ Porny

Als iets zo’n dikke shit is, dan verdient het eigenlijk niet eens aandacht. Tenzij… ik er echt met afschuw naar zit te kijken. Hadden we de vorige keer een debiel presentatricetje die de aftermovie van Nope is Dope in een keer wist te verkloten, deze keer schoten mijn tenen uit hun kom toen ik het nummer van DJ Porny zag.

Ik wil er eigenlijk niet eens zoveel woorden aan vuil maken. Ik vind dit soort artiesten het laagst van het laagst. Mensen die niet weten dat ze compleet voor lul staan met hun producties en optredens. Zo hebben we een Patrick Jumpen, maar ook de 538 dj’s ‘on tour’ en natuurlijk DJ Porny. Het nummer is een remake van het prachtige ‘Stars‘ van Charly en Theo.

Lieve Marvin Kuijs, blijf alsjeblieft met je poten handen van happy hardcore klassiekers af! Misschien kan je als kinderdisco dj nog ergens aan de bak?

Lees ook:Video: Dj Porny – Still Horny
Lees ook:Video: Starsplash – Cold as Ice
Lees ook:Filmpje: Massajump haalt Guinness Book of Records
Lees ook:Hit Dj Porny rechtstreeks gejat van Australische
Lees ook:Nette katholieke jumper zoekt een kamer

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kromme tenen filmpje: DJ Porny

  1. G

    Moeten Theo en charly hier eigenlijk toestemming voor geven? Zoja, dan snap ik niet dat ze dit toelaten. Bovendien maken ze zelf toch altijd slechte jump remixes van hun oude succesjes?

      /   Reply  / 
    1. TG

      Nee dit hoeft niet omdat ze niet de originele opnames hebben gebruikt. Alles is nagespeeld en gezongen. Wettelijk wordt het dus gezien als een ‘cover’.

        /   Reply  / 
  2. Frank

    Pff kunnen al die nep artiesten niet lekker ergens anders op gaan treden het liefst op de bodem van de noordzee ofzo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>